TESTIMONIS


TESTIMONIS


 • "La hipnosi m'ha ajudat a descobrir quins eren els pensaments reals i racionals que em produeixen ansietat. Aquests s'oculten darrere les meves pors irreals i hipocondríaques ".
  Esther, 49 anys, mestressa de casa. Hipocondria i agorafòbia; ansietat generalitzada.
 • "Sóc fibromiàlgica des dels 35 anys. No hi ha cap part del meu cos on no senti dolor. Sóc un contenidor de medicaments que fan que no arribi a les sis de la tarda. Estava enfonsada físicament i moralment. La hipnosi va començar sent una teràpia més per provar i ha resultat ser una eina molt bona tant en els moments de dolor agut com en la superació del dia a dia. El fet de poder preparar i compartir el sopar o fer un passeig ha estat una de les metes que he pogut assolir. Anímicament ha estat una forma de trencar el cercle de dolor ".
  Laura, 45 anys, pensionista. Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica.
 • "Deuanys després de diagnosticar-me un trastorn bipolar i una depressió major vaig començar la psicoteràpia que m'ha aportat poder sortir de casa, estimar la vida -ja que per a mi no tenia cap valor-, deixar de culpabilitzar-me de tot i sentir-me viva, amb ganes de viure. Crec que la medicació ha d'anar acompanyada d'una bona psicoteràpia. Siempre agrairé al meu psiquiatre i al meu psicòleg que m'hagin fet tornar a la vida. "
  Joana, 59 anys, mestressa de casa. Trastorn bipolar.
 • "La hipnosi m'ha permès controlar millor les meves migranyes. Han disminuït molt en freqüència i durada i això ha millorat molt la meva qualitat de vida ".
  Sara, 29 anys, infermera. Migranya.
 • "La teràpia de parella ens ha permès sortir de la crisi que estàvem passant i refer el nostre matrimoni. Ara estem millor que mai ".
  Anna, 44 anys i Hans, 47 anys, empresaris. Crisi conjugal.
 • "Aprendre a controlar el meu estrès m'ha permès millorar molt el meu problema de còlon irritable i la meva qualitat de vida".
  Ignacio, 45 anys, màrqueting. Ansietat i còlon irritable.
 • "La teràpia amb hipnosi i les altres tècniques que em van ensenyar em va permetre ser capaç per primer cop de seguir una dieta durant mesos i acabar perdent els 14 Kg. que em sobraven ".
  Mª Dolores, 37 anys, informàtica. Obesitat.
 • "Amb la teràpia sexual que hem fet hem pogut recuperar l'interès pel sexe en el nostre matrimoni, que portava uns anys gairebé inexistent i era avorrit. "
  Denise, 40 anys, secretària de direcció i Josep Mª, 43 anys, músic. Desig sexual hipoactiu (manca de desig sexual).
 • "Em vaig anar molt bé la teràpia que vam fer per poder superar la traumàtica separació amb mi el meu marit".
  Cristina, 40 anys, advocada. Depressió.
 • "Vaig deixar de fumar amb aquest tractament d'hipnosi més fàcilment del que pensava, sense passar-ho malament".
  Mar, 52 anys, enginyera. Tabaquisme (30 cigarretes diàries).
 • "Amb aquesta teràpia vaig poder superar el meu problema d'angoixa i tornar a anar als llocs (universitat, centres comercials, de festa amb els amics) amb normalitat i confiança".
  Jordi, 24 anys, estudiant. Àgorafobia i crisi d'angoixa.
 • "Havia fet altres teràpies que no em van acabar funcionant. Amb en Xavier vaig aprendre a saber què vull de la vida, a treure profit de les meves fortaleses i aconseguir l' estabilitat emocional que desitjava."
  Marta, 36 anys, administrativa. Trastorn de personalitat i depressió.
 • "Després de deu anys tenint pànic a volar, per fi vaig poder tornar a agafar avions sentint-me tranquil·la, sentint que controlo "
  Silvia, 34 anys, mestra. Fòbia a volar.
 • "Superar els meus problemes d'erecció i d'angoixa quan tenia relacions sexuals m'ha canviat la vida".
  Antoni, 32 anys, hosteleria. Disfunció erèctil.
 • "Aquesta teràpia (cognitiu-conductual) no només em va permetre sortir del pou de la depressió on estava ficat des de feia dos anys. També m'han donat eines per enfrontar-me a altres problemes de la vida que abans m'afectaven molt i ara ja no ".
  Jesús, 47 anys, comercial. Depressió.
 • "Estic molt satisfet d'haver trobat el camí de la hipnosi per poder deixar de fumar i controlar millor el meu estrès ".
  Joan, 50 anys, enginyer. Tabaquisme; depressió i ansietat.
 • "La hipnosi m'ha ajudat a disminuir el meu dolor i millorar la sensació d'energia i vitalitat. No m'ho podia creure: per fi em sentia amb forces per anar a recollir el meu fill a l'escola i poder realitzar algunes tasques de casa ".
  "Elisenda, 44 años, ama de casa. Fibromialgia y Síndrome de Fatiga Crónica."
ENVIAR UN MENSAJE

  Centro Médico Teknon
  Consultorios Vilana

  C/ Vilana, 12
  Consultorio 154 08022 Barcelona

  Teléfono

  +34 933 933 154

  Isep Cínic

  C/ Berlín 9
  08014 Barcelona

  Teléfono

  +34 934 308 899